Satu pemberitahuan Pengubat Kerinduan

on Thursday, April 8, 2010

Artikel nie pendek je..aku nak jelaskan ke mana aku menghilang 3,4 hari nie..

First sekali blog Jam nak mintak maaf n2k semua follower yang 'berasak-asak' memenuhkan chat box,Cik Jam sekarang sedang dan akan menempuh exam yang berlanjutan selama sebulan..oleh sebab keadaan ini,Cik Jam mungkin terpaksa melepaskan satu nikmat dunia internet iaitu berblog..artikel ini bertujuan untuk memohon maaf kalau Cik Jam ada buat salah dengan semua orang..

Tapi jangan bimbang,Cik Jam dalam persediaan untuk satu artikel yang tidak kurang hebatnya,iaitu tentang Keistimewaan ..........Tajuk Cik Jam rahsiakan untuk kasi saspens,kalau dah gtahu,saspens ke namanya?x kan..

Dan Cik Jam nak ucapkan gudluck kepada semua orang especially Cik Ajwin Ajeera yang bakal menempuh exam x lama lagi...Apa pun,x lama lagi,Cik Jam akan aktif berblog semula..doakan Cik Jam ye teman2..yeahh!!!

Mud sekarang nie..Tik Tok Tik Tok,Waktu makin suntuk...T.T

1 comments:

NichKhun said...

o0o patot la lama xupdate.. ape2 pom.. all d best n gud luck.

Post a Comment